Resultaten voor asperges met wijnazijn piet huysentruyt

Asperges met kruidenvinaigrette - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-kruidenvinaigrette

... ruidenvinaigrette By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: asperges : 2 botten ei : 1 water : 6 el witte wijnazijn : 3 el mosterd : 1 el olie : 4 dl gehakte peterselie : 2 el Directions: 1. Schil en kook (of stoo ...

Toast van 'kop' en asperges en grijze garnalen - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/toast-van-kop-en-asperges-en-grijze-garnalen

... Toast van 'kop' en asperges en grijze garnalen By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: fijngesneden kop : 4 plakjes bieslook graanmosterd : 2 kleine witte asperges : 16 grijze garnalen : 100 gr plattekaas ...

Groentjes in de wok - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groentjes-in-de-wok

... t huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 fijne groene asperges : 1 bot kool : 1/2 kleine sjalot : 1 pindanooten : 2 el rijstnoedels peperoni : 2 pijpajuin : 1 bot gember : 1 knolletje curry cocos koriander : 2 takjes basil ...

Asperges met gepocheerd ei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-gepocheerd-ei

... asperges met gepocheerd ei - Schil de asperges en snijd ze in schijfjes van 1 ½ cm dik. Stoof de asperges zachtjes aan in een pan met wat Alpro soya bakken en braden gedurende 6 min. Kruid met PH Pepermix en zout. Blus met azijn en voeg er de Alpro soya cuisine aan toe. ...

Asperges in de stoomoven | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/asperges-in-de-stoomoven

... asperges in de stoomoven - Leg de asperges plat op een plank. Houd ze vast bij de punt en schil ze rondom rond met een dunschiller. Snij de onderkanten eraf en leg ze in de stoomovenschaal. Zet ze 4 min. in de stoomoven op 120°C (hoge druk) Doe de eierdooier, mosterd, ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Asperges met peterselievinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-peterselievinaigrette

... asperges met peterselievinaigrette - Schil de asperges en kook ze gaar. Was de peterselie en frituur de helft. Meng de rest van de peterselie met de azijn, de olie, Alpro soya Cuisine, het eigeel en de mosterd. Serveer de lauwe asperges met de vinaigrette en de gefrituurde ...

Asperges met ham en mosterdvinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-ham-en-mosterdvinaigrette

... asperges met ham en mosterdvinaigrette - Kook of stoom de asperges gaar. Snijd de ham in julienne. Meng de mosterd met het eigeel, het water, de azijn en de olie tot een vinaigrette. Meng nadien de graanmosterd erdoor. Serveer de asperges met de ham en mosterdvinaigrette ...

Lauwe rillette van buikspek met asperges en kruidenscheuten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lauwe-rillette-van-buikspek-met-asperges-en-kruidenscheuten

... Lauwe rillette van buikspek met asperges en kruidenscheuten - Snij de sjalot in grove stukken, bak ze goudbruin in wat bakboter. Snij het spek in stukken en bak het bij de sjalot. Voeg de sojasaus toe en laat gedurende ongeveer 10 uur zachtjes sudderen. Maak nadien de ...