Resultaten voor appeltaart met bladerdeeg sofie dumont

Appeltaart met amandel door Bram Bonamie | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/taart-bonamie-appel-amandeltaart

... appeltaart met amandel door Bram Bonamie - Rol het bladerdeeg uit en leg het samen met het bakpapier in de ronde taartvorm met diameter 20-25cm. Prik met een vork heel wat gaatjes in het bladerdeeg. Meng alle overige ingrediënten en stort dit uit op het bladerdeeg. Zorg ...

Appeltaart met crumble | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appeltaart-met-crumble

... appeltaart met crumble - Meng de boter, bloem en suiker met de handen tot een crumble. Rol het bladerdeeg op het boterpapier uit op een bakplaat. Snij de appelen in schijfjes. Prik gaatjes in het deeg met een vork. Schik de appelschijfjes in waaiervorm op het deeg, maar ...

Appeltaart voor diabetici met ijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/appeltaart-voor-diabetici-met-ijs

... appeltaart voor diabetici met ijs - Rol het bladerdeeg uit. Beleg met schijfjes ongeschilde appel. Doe er klontjes (margarine) boter op. Overstrooi met 4 el amandelpoeder en 2 afgestreken el stevia. Bak gedurende 30 à 35’ op 180°. Serveer met PH Tahiti vanille slagroomijs. ...

Gesloten appeltaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gesloten-appeltaart

... Gesloten appeltaart - Snij de appels in grove stukken en bak ze aan in een grote pan met boter en voeg de suiker, kaneel en rozijnen toe. Blus op het laatste met rum. Vul een taartvorm met 1 vel bladerdeeg en giet de appels erop. Schik hierover het tweede vel en sluit de ...

Appeltaart met amandel en pistache | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/appeltaart-met-amandel-en-pistache

... C in 10 minuten gaar. Haal uit de vorm, bestrooi met nog wat amandelschilfers en pistachenoten en lepel de mascarpone op de warme appeltaart. Serveer onmiddellijk. Ingrediënten 3 appelen golden 2 el rozijen 30 ml calvados 20 gr boter 2 el suiker 1 ei 1 el bloem 1 vel bladerdeeg 1 el pistachenoten 1 el amandelschilfers 2 el mascarpone ...

Vleespastei | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vleespastei

... Vleespastei - Verwarm de oven voor op 190°C. Breng enkele aardappelen aan de kook. Snij de wortelen doormidden en hak ze fijn. Snij ook de look fijn. Doe alles in een aparte kom. Vermeng de fijngesneden wortelen en look met het gebakken gehakt. Leg de bladerdeeg in de taartvorm ...

Chocoladebrownie full option | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladebrownie-full-option

... Chocoladebrownie full option - Verwarm de oven voor op 200°C. Laat 250 gram boter met 250 gram pure chocolade en 200 gram suiker smelten in een pan. voeg hier al roerend 7 eieren aan toe. Wrijf de bodem van de bakvorm in met bloem en giet de chocoladebrownie in de bakvorm. ...

Lust Vincent Banic het of niet: aperitiefboompje met paddenstoelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/lust-vincent-banic-het-niet-aperitiefboompje-met-paddenstoelen

... Lust Vincent Banic het of niet: aperitiefboompje met paddenstoelen - Vincent heeft het niet voor paddenstoelen. sofie probeert hem te overtuigen met een zeer leuk aperitiefhapje: een boom uit bladerdeeg, opgevuld met paddenstoelen. De heerlijke paddenstoelenboom kan Vincent ...

Frangipanetaart met peren | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/frangipanetaart-met-peren

... Frangipanetaart met peren - Verwarm de oven voor op 190°C. Breng een pot met daarin de helft water en de helft suiker aan de kook. Schil de peren en snij ze in de helft. Verwijder het klokhuis van de peren met een ‘parisiennelepel’. Tenslotte verwijder je ook het steeltje ...

Carré confituur van Sofie Dumont | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/carre-confituur-van-sofie-dumont

... Bereiding Snij de abrikoos in twee. Verwijder de pit. Snij in partjes. Snij een vanillestokje overlang. Voeg de pitjes toe aan de abrikozen. Meng met twee eetlepels honing. Leg ze op dubbelgevouwen aluminiumfolie en draai dicht tot een papillot.  Steek 20 minuten in een ...