Resultaten voor appelflappen met gistdeeg sofie dumont
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/appelflappen
... appelflappen - Zelf appelflappen maken lukt perfect met onze stap-voor-stap instructies. Ga aan de slag en geniet in geen tijd van heerlijke appelflappen. - Verwarm de oven voor op 175° C.Schil en snijd de appelen in kleine stukjes.Doe de appel samen met de blauwe bessen ...
Appelflappen recept | De allerlekkerste! | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/appelflappen/
... appelflappen De allerlekkerste appelflappen met suiker en kaneel maak je helemaal zelf! Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de appels en snijd deze in kleine blokjes. Besprenkel de stukjes appel eventueel met wat citroensap (zodat ze niet bruin worden) en breng de stukjes ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/smurfentaart
... Smurfentaart - Verkruimel de gist in het lauw water. Snij de boter in kleinere stukjes. Meng kort alle ingrediënten voor het gistdeeg en laat, bedekt in folie, een halfuur in de koelkast opstijven. Verwarm de oven voor op 190 graden. Schil en snij de mango in stukjes en verwarm ...
Jeroen Meus - Appelflappen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/appelflappen
... vork.Bestrijk met behulp van een kookpenseel elke flap met losgeklopt ei. Strooi er wat parelsuiker (decoratiesuiker) over.Bak de appelflappen 25 minuten in de voorverwarmde oven. ...
Appelflap met ijskoffie | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/appelflap-met-ijskoffie
... ruk je met 2 vingers op de rand en snij je - met een koffielepel – een inkeping tussen de 2 vingers. Strijk de bovenkant van de appelflappen in met de dorure zodat ze straks mooi goudbruin kleuren. Geef die bovenkant tenslotte inkepingen met een bot mes. De appelflappen mogen nu 20 min. in een oven van 190°. Zet de koffie en doe eventueel wat cichorei in de filter. Doe 1 kaneelstokje, enkele takjes rozemarijn en 1 el suiker in het glas. Giet de koffie er bij tot het glas halfvol is. Vul de rest van het glas met ijsblokjes en giet er tenslotte de melk over. Ingrediënten 4 appels (Elstar of Boskoop) kant-en-klaar bladerdeeg 200 gr pure chocolade hazelnoten amandelen pecannoten 2 kardemom-zaadjes ijskoffie koffie cichorei melk ijsblokjes enkele takjes rozemarijn 1 el suiker kaneelstokje dorure 1 eierdooier mel ...
Clafoutis met veenbessen | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/clafoutis-met-veenbessen
... Clafoutis met veenbessen - Voor het gistdeeg: meng de bloem met de suiker en het zout. Roer de gist los in het water en klop hierin de eieren los. Giet het mengsel bij de bloem, suiker en zout. Voeg de boter bij en vermeng alles. Kneed het deeg nog even met de hand op een ...
Chocoladebrownie full option | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladebrownie-full-option
... Chocoladebrownie full option - Verwarm de oven voor op 200°C. Laat 250 gram boter met 250 gram pure chocolade en 200 gram suiker smelten in een pan. voeg hier al roerend 7 eieren aan toe. Wrijf de bodem van de bakvorm in met bloem en giet de chocoladebrownie in de bakvorm. ...
Appelflappen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/meer-gebak/appelflappen
... tige afstanden omhoog. Bestrijk de bovenkant met eiwit en strooi er suiker over. Maak twee kleine sneetjes in de bovenkant.Bak de appelflappen 15 minuten, verlaag dan de oventemperatuur naar 190 °C en bak ze in nog 10 minuten goudbruin. KookboekHet recept 'Appelflappen' is afkomstig uit het kookboek... Lekker hartigdiverse auteursVan hartige hoofdgerechten tot kleine hapjes - 'Lekker hartig' biedt recepten voor huisge-maakte taarten, quiches, flans, pasteien, broden en pizza's om te water... lees verder© De Lantaarn. ...
Appelflappen | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appelflappen
... appelflappen - Doe wat bloem op je werkblad en rol je bladerdeeg uit. Zorg ervoor dat je deeg overal dezelfde dikte heeft. Neem een bordje en leg het ondersteboven op je deeg. Ga er met een mes langs en snij zo een ronde vorm uit. Leg wat koud appelmoes op het deeg. Plooi ...
Smurfentaart van Sofie Dumont | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/smurfentaart-van-sofie-dumont
... Bereiding Verkruimel de gist in het lauw water. Snij de boter in kleinere stukjes. Meng kort alle ingrediënten voor het gistdeeg en laat, bedekt in folie, een halfuur in de koelkast opstijven. Verwarm de oven voor op 190 graden. Schil en snij de mango in stukjes en verwarm ...