Resultaten voor appelflap met bakketbakersroom
Eiersalade met krokant spek en appelflap | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/eiersalade-met-krokant-spek-en-appelflap
... Eiersalade met krokant spek en appelflap - Plaats de sneetjes spek op een bakplaat en bak krokant of in de oven op 180°C ongeveer 10 à 15 minuten. Laat het spek afkoelen en hak fijn. Pel ondertussen de eitjes en snij in stukjes. Meng met de mayonaise, peterselie en het ...
Appelflap met ijskoffie | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/appelflap-met-ijskoffie
... ruk je met 2 vingers op de rand en snij je - met een koffielepel – een inkeping tussen de 2 vingers. Strijk de bovenkant van de appelflappen in met de dorure zodat ze straks mooi goudbruin kleuren. Geef die bovenkant tenslotte inkepingen met een bot mes. De appelflappen mogen nu 20 min. in een oven van 190°. Zet de koffie en doe eventueel wat cichorei in de filter. Doe 1 kaneelstokje, enkele takjes rozemarijn en 1 el suiker in het glas. Giet de koffie er bij tot het glas halfvol is. Vul de rest van het glas met ijsblokjes en giet er tenslotte de melk over. Ingrediënten 4 appels (Elstar of Boskoop) kant-en-klaar bladerdeeg 200 gr pure chocolade hazelnoten amandelen pecannoten 2 kardemom-zaadjes ijskoffie koffie cichorei melk ijsblokjes enkele takjes rozemarijn 1 el suiker kaneelstokje dorure 1 eierdooier mel ...
Kweepeerflap | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kweepeerflap
... de kweeperen en haal het klokhuis eruit. Kook ze gaar in water met suiker en grenadine. Pureer en wikkel in bladerdeeg zoals een appelflap. Smeer in met eigeel en bak gedurende 10 minuten op 180 graden. Serveer met het ijs, de gesmolten chocolade en geklopte room. Ing ...
Appelflappen | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appelflappen
... m en druk je het weer aan met een vork. Neem een ei en hou het eigeel bij. Meng dat met een klein beetje water. Smeer dit over je appelflap en leg het in de oven, 10 à 15 min op 180 graden. Ingrediënten bloem bladerdeeg appelmoes 1 ei water ...
Jeroen Meus - Rabarberflappen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rabarberflappen
... appen - Wat is er beter op een zondagmorgen dan de geur van verse koffiekoeken? In dit recept maken we een variatie op de gekende appelflap, maar nu met appel, rabarber en pistache. Een heerlijke combinatie zo blijkt en een ideale koek voor bij de koffie. - Schil de appel en de rab ...
Jeroen Meus - Bladerdeeggebakje met appel, mokka-ijs en speculaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bladerdeeggebakje-met-appel-mokka-ijs-en-speculaas
... Bladerdeeggebakje met appel, mokka-ijs en speculaas - Met deze variant op een simpele appelflap kan je gemakkelijk scoren: een gebakje in bladerdeeg met gebakken appel in het midden, afgewerkt met mokka-ijs en kruimels speculaas. Een supereenvoudig topdessert. ...