Resultaten voor aperitiefhapje kwartelei
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardappeltorentje-met-carpaccio-van-sint-jacobsvrucht-gepocheerd-kwartelei
... Aardappeltorentje met carpaccio van sint-jacobsvrucht, gepocheerd kwartelei en langoustines - Snijd de aardappel in fijne blokjes en kook ze beetgaar. Snijd de sint-jakobsvrucht flinterdun in carpaccio. Pocheer het kwarteleitje. Ontvel en ontpit de tomaat en plet deze met balsamico, ...
Fris slaatje met wafeltje en Comté kaas | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fris-slaatje-met-wafeltje-en-comte-kaas
... Fris slaatje met wafeltje en Comté kaas - Schik de sneetjes brood voor je en beleg ze met de ham en comté kaas. Besmeer met graanmosterd en dek de boterhammetjes dicht met het 2de sneetje brood. Kook ondertussen de fijne boontjes gaar en spoel ze onder koud water. Steek de ...
Tartaar van langoustines met kwartelei, kaviaar en vanille | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tartaar-van-langoustines-met-kwartelei-kaviaar-en-vanille
... Tartaar van langoustines met kwartelei, kaviaar en vanille - Ontdoe de langoustines van hun schaal en darmkanaal. Hak de langoustines fijn en kruid ze met peper. Meng ze met de zure room en een beetje vanillemerg (hou een beetje over). Pocheer de kwarteleitjes. Meng het eigeel ...
Hapje: minicroque met kwartelei | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/croque-hapje-met-kwartelei
... Hapje: minicroque met kwartelei - Je zou denken dat je dit hapje enkel in de keuken kunt maken, maar niets is minder waar. Een croque monsieur kan je perfect op de barbecue grillen en met behulp van een muffinblik is ook het bakken van het kwarteleitje een koud kunstje. Beleg ...
http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-kerstmenu-hapje-asperges-op-zijn-vlaams-met-gepocheerd-kwartelei/
... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 eetlepel Solo Vloeibaar Toevoegen 1 liter water Toevoegen 1 eetlepel azijn Toevoegen 1 takje ...
Pasta met zalm en kwartelei - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/pasta-zalm-en-kwartelei/
... Pasta met zalm en kwartelei Ziet het er niet enig uit? Vrolijk roze zalm met van die schattige kleine kwarteleitjes. Zalm gemarineerd in biet is iets wat ik de laatste tijd wel vaker zie. Het ziet er én leuk uit én het smaakt ook nog eens heel erg lekker. Het maakt je zalm ...
Sas Kookt!: Mini-auberginepizza's
http://saskookt.blogspot.be/2011/01/mini-auberginepizzas.html
... ar de auberginepizza's van Evelien. Dit receptje lijkt er een beetje op, alleen is het nog sneller te maken en eerder bedoeld als aperitiefhapje. Als ik moussaka of iets anders met gegrilde aubergine maak, heb ik vaak wat plakjes over. Het is zonde om die weg te gooien, want niet alleen kan je ze als beleg gebruiken voor je boter ...
Vanillemilkshake met knapperige groenten en gerookte paling (aperitiefhapje) | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vanillemilkshake-met-knapperige-groenten-en-gerookte-paling-aperitiefhapje
... Vanillemilkshake met knapperige groenten en gerookte paling (aperitiefhapje) - Snijd sjalot, appel en komkommer in heel fijne brunoise. Laat het vanille-ijs even smelten, roer en plet. Doe er veel peper in. Hak de dille en voeg toe. Neem enkele kleine potjes, vul ze met de ...
Aardappelwafeltjes met kwarteleitjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelwafeltjes-met-kwarteleitjes
... Aardappelwafeltjes met kwarteleitjes - Wafeltjes gemaakt van aardappelen? Ja hoor! Deze aardappelwafeltjes met kwartelei zijn een origineel en verrassend lekker tussendoortje of hapje. - Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Pureer en meng met de melk en boter en de e ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/super-lekker-aperitiefhapje
... Super lekker aperitiefhapje Dit is een heerlijk hapje, en dat zonder te koken. Het is echt de moeite waard, en je zal er veel complimenten mee oogsten.Ingrediënten:Bereidingswijze:Deze zijn het lekkerst en meest krokant als je ze nog vers kan maken:Snij de feta in kleine b ...