Resultaten voor aardappelen met soezendeeg voor 8 personen
Recepten - Aardappel-kaasbolletjes met kruiden
http://www.lekkervanbijons.be/recept/aardappel-kaasbolletjes-met-kruiden
... Bereidingswijze - Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Plet de gekookte aardappelen. - Bereid een klassiek soezendeeg: breng water en boter aan de kook met een snuifje zout. Voeg de bloem toe en laat drogen op een hoog vuur. Roer het ei eronder. - ...
https://koken.vtm.be/baking-mad-gek-op-bakken/recept/parijse-soezen
... Parijse soezen - Maak eerst de mousseline. Breng de melk in een steelpan aan de kook. Doe ondertussen de eierdooiers en de suiker in een grote kom en klop met een elektrische klopper romig. Voeg daarna de bloem toe en klop verder tot alles goed vermengd is. Zodra de melk ...
Jeroen Meus - Aardappelwafel met chorizosalade en cheddar - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aardappelwafel-met-chorizosalade-en-cheddar
... orizosalade en cheddar - Wafels als hoofdgerecht? Het kan! Deze hartige wafels worden gemaakt op basis van een soezendeeg waar je aardappelen aan toevoegt. Door er een chorizo- en cheddarslaatje bij te serveren, krijg je een volwaardige maaltijd. - 0. Schil de aardappelen en kook ze gaar in g ...
Hartige Eclairs met Zalm en Roomkaas recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/hartige-eclairs-met-zalm-en-roomkaas/
... Bereidingstijd: 30 minuten Wachttijd: 30 minuten voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Soezendeeg50 milliliter Melk 50 milliliter Water 50 gram Bloem 2 Ei 1 snufje Zout Vulling100 gram Gerookte zalm 200 gram Roomkaas 1 takje Dille Dit recept is ...
Pommes Dauphines | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pommes-dauphines
... Pommes Dauphines - Smelt eerst de boter samen met het water. Wanneer de boter gesmolten is, voeg je de bloem toe. Haal van het vuur en voeg één voor één de eieren aan het mengsel toe. Zo kan je het deeg goed in het oog houden. Roer altijd goed na elk toegevoegd ei. Om ...
Recept voor gevulde hasselback aardappelen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gevulde-hasselback-aardappelen
... Bereiden: Leg de aardappelen in een houten lepel en maak met een scherp mes inkepingen van 1 cm in de aardappelen. Bestrooi de aardappelen met zout en peper. Vul de inkepingen afwisselend met een stukje bacon en half plakje tomaat. Besprenkel ze met de gedroogde basilicum. ...
Recept voor aardappelen in de schil | njam!
http://www.njam.tv/recepten/aardappelen-de-schil
... bereiden: Was de aardappelen grondig en prik er hier en daar een gaatje in met een vork. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water. versie 1: Geef een sneetje in de aardappelen. Duw de aardappel een beetje open en steek er een klontje boter in. versie 2: Snijd de ...
Gevulde aardappelen uit de oven - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/gevulde-aardappelen-uit-de-oven
... Gevulde aardappelen uit de oven 4 personen 0 min voorbereiden 1:10 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen BijgerechtVisHollands Ingrediënten 4 grote aardappelen 300 g garnalen 100 g roomboter, in kleine blokjes Voorbereiden Verwarm de oven voor op 180 ...
Recept voor krokant geroosterde aardappelen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/krokant-geroosterde-aardappelen
... bereiden: Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de aardappelen doormidden en de zeer grote aardappelen in 4 stukken. Leg de aardappelen in een braadslede. Meng de olie met het knoflookzout en chilivlokken. Voeg hier de peper aan toe en meng dit door de aardappelen tot ieder ...
Gebakken aardappelen met zeezout - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/aardappelen/gebakken-aardappelen/gebakken-aardappelen-zeezout
... Gebakken aardappelen met zeezout 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 12 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands bevat per portie135 kcal 2 g eiwit 6 g vet 18 g koolhydraten Ingrediënten 6 middelgrote aardappelen (vastkokend) 2 ...