Resultaten voor aardappelen in schijven
Griekse aardappelen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/griekse-aardappelen
... Griekse aardappelen - Was de aardappelen, snijd ze in schijven (met de schil nog aan) en leg ze in een ovenschotel. Overgiet ze met olijfolie, peper en zout. Meng er dunne schijfjes citroen bij en verse rozemarijn. Zet in een hete oven op 180 graden gedurende 45 a 60 min. ...
Aardappelnestje | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/aardappelnestje
... Aardappelnestje - Schil de aardappelen en snij met een mandoline dunne schijven in de lengte (van ongeveer 1 millimeter). Snij de schijven in fijne julienneslierten. Leg de slierten op een hoopje en kruid met peper en zout. Leg de slierten in een vogelnest baktang Bak in ...
Broccoliburgers of kroketjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/broccoliburgers-kroketjes
... lekker zijn. Maak zelf eens deze hapjes met broccoli. Of maak er een hoofdgerecht van met een fris slaatje. Superlekker! Spoel de aardappelen schoon en kook deze ongeschild in licht gezouten water. Afgieten. Snijd de broccoli in kleine roosjes en blancheer deze 4 minuutjes in kokend, gezouten water. Verfrissen in ijswater. Goed laten uitlekken. Pe ...
Recepten - In de oven gebakken roodbaars met aardappelen
http://www.lekkervanbijons.be/recept/In_de_oven_gebakken_roodbaars_met_aardappelen
... Bereidingswijze Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in schijven. Pel de uien en snijd ze eveneens in schijven. Wrijf een schotel in met look en boter. Bak de aardappelschijven in geklaarde boter en kruid met peper, zout en tijm. Bak vervolgens de uien en de spekblokjes. ...
Kalfsrib met spruitjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfsrib-met-spruitjes
... tjes - Bak de kalfsribben bruin aan in een grote pan (niet met antiaanbaklaag). Snijd de spruitjes in 4 stukjes en de ongeschilde aardappelen in blokken. Doe de aardappelen bij het vlees samen met een beetje rozemarijn, de schijven look, de spekblokken en de spruiten. Laat alles bakken op e ...
Groentencrumble met tijgergarnalen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/groentencrumble-met-tijgergarnalen
... Groentencrumble met tijgergarnalen - Schil de aardappelen en snij ze in schijven Kook de aardappelen max. 10 minuten in gezouten water. Snij de wortelen, de knolselder en de onderste harde stukken van de paksoi ook in schijven en kook of stoom ze tot ze beetgaar zijn. Leg ...
Aardappeltjes met ganzenlever | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardappeltjes-met-ganzenlever
... Aardappeltjes met ganzenlever - Kook de aardappelen gaar in de schil. Snijd van 4 aardappelen het hoedje af. Haal het vruchtvlees eruit en voeg er het vruchtvlees van de 2 overige aardappelen erbij. Pureer ze met wat Alpro soya Bakken en Braden, kruid en voeg er 1 el peterselie ...
Aardappeltaart met tomaat en mozzarella
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ovenschotel-van-aardappelen-met-spek-kaas-en-spinazie
... Ovenschotel van aardappelen met spek, kaas en spinazie - Laat je verrassen door een hartverwarmende ovenschotel die comfort en smaak samenbrengt. Deze heerlijke ovenschotel van aardappelen met spek, Hervekaas en spinazie is een perfecte combinatie van romigheid en knapperigheid. ...
Recepten - "Pommes pauvres" met Finettes en mosterdroom
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Pommes_pauvres_met_Finettes_en_mosterdroom
... Bereidingswijze Meng de ingrediƫnten voor de mosterdroom. Snijd de aardappelen in schijven van 1 cm dikte. Bak de uien en de aardappelen in wat boter zonder te kleuren. Doe het bier, het water en de bouillonblokjes erbij. Voeg de tijm en de laurierblaadjes toe en laat alles ...
Aardappelgratin 'new style' | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/aardappelgratin-new-style
... Aardappelgratin 'new style' - Snijd de aardappelen met een mandoline in 2mm dunne schijven. Smelt een beetje boter in een gepaste pan (oven bestendig). Vul de pan met aardappelen en witte wijn. Breng de witte wijn aan de kook. Meng ondertussen de room, melk, look, nootmuskaat, ...