Resultaten voor 1 kilo roatbeef braden

Ree uit Malmedy | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-uit-malmedy

... den. Vul ze elk met een eetlepel veenbessenconfituur en strooi er suiker overheen. Plaats ze gedurende 30 minuten in een oven van 170 graden. Laat de aardappelen in de schil gaar worden in een oven van 170 graden gedurende 3 kwartier tot anderhalf uur. Hol de a ...

Tofu-gnocchi met tomatensaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/tofu-gnocchi-tomatensaus

... nen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 1 kilo vastkokende aardappelen 1 ui, fijngesnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt Alpro soya Bakken & braden 1 blik tomaten 150 g bloem 1 ei ½ pak Alpro soya Tof ...

Luchtige chocoladetaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/luchtige-chocoladetaart

... i wat bloem op de bodem en tegen de zijkanten. Giet het taartbeslag in de bakvorm (diameter: 30 cm) en bak de taart 50 minuten op 170 °C. Versier de taart met poedersuiker! Ingrediënten 4 eiwitten 4 eigelen 300 g suiker 150 g plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en braden (op kamertemperatuur) 150 g cacaopoeder 300 g bloem 400 ml (Alpro Drink) Chocomelk pakje bakpoeder poedersuiker ...

Gevulde sint-jacobsschelp | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gevulde-sint-jacobsschelp

... elen en schep het in de schelpen. Overstrooi met de rest van de kaas en peterselie en zet ze gedurende 30 minuten in een oven van 180 graden. Ingrediënten 8 el gemalen kaas 50 gr bakken en braden 4 el gehakte peterselie 12 Sint-Jacobsvruchten 4 Sint-Jacobsschelpen 1 bakje champignons 1 citroen (sap) ½ l melk ½ l visbouillon 70 gr bloem ...

Recept voor Pannenkoeken met appel en karamel | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/pannenkoeken-met-appel-en-karamel/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 100 g maïzena Toevoegen 100 g bloem Toevoegen 4 dl melk Toevoegen 2 eetlepels rum Toevoegen ...

Recept voor lekker lichte pannenkoeken met opgeklopte room en verse aardbeien | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lekker-lichte-pannenkoeken-met-opgeklopte-room-en-verse-aardbeien

... e & lichte Alpro producten. Ingrediënten voor een 6-tal pannenkoeken 3 eieren 500 mlAlpro drink ongezoet 50 gsuiker 180 gpatisseriebloem 1 vanillestokje 3 elAlpro light Bakken en braden 250 mlAlpro Luchtig & Creamy 1 doosje aardbeien enkele klontjes Alpro Bakken en braden ...

Vol-au-vent | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vol-au-vent

... n en besprenkel met een beetje citroensap, zodat de mooie witte kleur behouden blijft. Smelt de Alpro Bakken en braden en voeg er 100 gr bloem aan toe. Maak een roux van 75 gr Alpro Bakken en braden en 100 gr bloem. Bind de saus met 500 ml groentebouillon en kruid met peper, zout en wat nootmuskaat. Roer 2 eidooiers los met de Alpro Cuisine en kruid met peper en zout en wat citroensap. Ingrediënten 500 g kipfilet 1½ l groentenbouillon 250 g gemengd gehakt 2 eieren paneermeel peper en zout 500 gr paddenstoelen citroensap voor de saus plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en braden 100 gr bloem 500 ml groentenbouillon peper en zout noot ...

Huisgemaakte lasagne | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/huisgemaakte-lasagne

... omatensaus toe en kruid af met fijngehakte basilicum, peper en zout. Gooi hier ook de reepjes salami bij. Laat de saus ten minste 15 minuten sudderen op een laag vuurtje. Voor de bechamelsaus: smelt wat Alpro Bakken en braden in een steelpannetje en voeg bloem toe. Giet hier Alpro Drink Ongezoet bij en klop alles tot een gladde saus. Kruid af met peper en zout. Vet je ovenschaal in met wat Alpro Bakken en braden en maak laagjes: giet tomatensaus over een laagje lasagneblaadjes, leg dan weer ...

Romige broccolisoep | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/romige-broccolisoep

... s koken. Mix het geheel en werk af met kruiden en wat Alpro Cuisine. Ingrediënten plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en braden 1 ajuin 1 broccoli 15 ...

Ravioli met eekhoorntjesbrood | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ravioli-met-eekhoorntjesbrood

... k de helft van de sjalot samen met het eekhoorntjesbrood in wat Alpro bakken en braden, wanneer het goed aangestoofd is doe je er 1 eetlepel Porto bij. Haal alles uit de pot, doe opnieuw wat Alpro bakken en braden in de pan, stoof de rest van de sjalot aan, doe er de rest van de porto bij, de kippenbouillon, laat dit inkoken, doe er het truffelsap ...