Resultaten voor één dagelijkse kost gisteren puntpaprika

Jeroen Meus - Puntpaprika’s met lamsgehakt, feta en couscous - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/puntpaprikas-met-lamsgehakt-feta-en-couscous

... Puntpaprika’s met lamsgehakt, feta en couscous - Jeroen geeft altijd de voorkeur aan groenten van lokale telers. Dat geldt ook voor de rode zoete puntpaprika’s die hij in dit recept opvult met pittig gekruid lamsgehakt en fetakaas. Een lekker zuiders gerecht met ...

Jeroen Meus - Puntpaprika's gevuld met quinoasalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/puntpaprikas-gevuld-met-quinoasalade

... Puntpaprika's gevuld met quinoasalade - De gevulde (zoete) puntpaprika’s zien er frivool uit en ze hebben een milde zuiderse smaak. Presenteer ze als voorgerecht, of - in dubbele hoeveelheden - als volwaardig vegetarisch hoofdgerecht. Serveer er in dat geval een ...

Jeroen Meus - Rode poon met gevulde puntpaprika’s - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rode-poon-met-gevulde-puntpaprikas

... de augurken en de mosterd toe.Giet de fijne olijfolie en het sap van de citroen erbij.Mix alles tot een salsa met fijne stukjes, géén puree.Proef en kruid de saus met peper van de molen en wat zout. Voeg wat extra olijfolie toe als de saus te dik is.Afwerken en serveren Leg een puntpaprika op elk bord. Serveer met een krokant gebakken stukje vis en een toefje rucola. Werk af met de salsa verde. ...

Gevulde puntpaprika's met geitenkaas | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/gevulde-puntpaprikas-met-geitenkaas/

... Gevulde puntpaprika's met geitenkaas Heerlijke puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika's in de lengte door. Vul de paprika's met geitenkaas en walnoten en breng op smaak met rozemarijn en een snufje zout ...

Puntpaprika alle Milanese

https://www.prinsessenboontjes.be/post/puntpaprika-alle-milanese

... puntpaprika alle Milanese Dit is een super lekker veggie gerechtje. Want gegrilde puntpaprika, in een korstje van paneermeel en parmezaan, dat is smullen. Geïnspireerd op een ander super lekker gerecht van ons. Ingrediëntenpuntpaprika, zongedroogde tomaten, tomaten, ...

Soep van tomaten en puntpaprika’s

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/soep-van-tomaten-en-puntpaprikas

... Soep van tomaten en puntpaprika’s - Tomaat en paprika vormen een perfect duo in deze soep van tomaten en puntpaprika's. Werk af met kalfsgehaktballetjes voor tomatensoep met balletjes met een twist. - Pel de ajuinen en versnijd grof. Pel de look en versnipper.Maak ...

Gevulde Indiase puntpaprika’s met linzen en rijst | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/gevulde-indiase-puntpaprikas/

... Gevulde Indiase puntpaprika’s Heerlijke gevulde puntpaprika's met linzen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Snijd de puntpaprika’s in de lengte doormidden en leg alle gehalveerde paprika’s op een ...

Geroosterde puntpaprika soep - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/geroosterde-puntpaprika-soep/

... Geroosterde puntpaprika soep Vorige week kreeg ik een Verse Oogst box vol prachtige groenten om eens te proberen. Alles uit het seizoen en zo veel mogelijk uit Nederland. Niet ontoevallig voor het grootste gedeelte groenten die ik eerder die week zelf ook kocht. Er ...

Zoete puntpaprika’s uit de oven met mozzarella en tomaat – Nooit meer diëten

https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/lunch/zoete-puntpaprikas-uit-de-oven-met-mozzarella-en-tomaat/

... Zoete puntpaprika’s uit de oven met mozzarella en tomaat Verwarm de oven voor op 180° C. Halveer de paprika's en verwijder de pitjes. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Strijk de paprika's in met olijfolie. Leg ze op de bakplaat en vul ze met de mozzarella en tomaat. ...

Carolines blog: Mediterrane gevulde puntpaprika's

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/02/mediterrane-gevulde-puntpaprikas.html

... Mediterrane gevulde puntpaprika's Ingrediënten: - 2 puntpaprika's, gehalveerd en zaden verwijderd - 75 g couscous - ½ l groentebouillon (van een blokje) - 50 g gedroogde abrikozen, gehakt - geraspte schil en sap van een ½ citroen - 20 g geroosterde hazelnoten, ...