Resultaten voor 'gestoofde witte selder'
Tagliatelle met scampi’s en lichte currysaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tagliatelle-met-scampis-en-lichte-currysaus
... Tagliatelle met scampi’s en lichte currysaus - Snij een sjalot. Spoel en schil de selder. Doe 1 eetlepel arachideolie in een pan en stoof de sjalot en de selder. Snij de appel en doe het in diezelfde pan. Neem de kokosrotsjes, snij het in stukjes en doe het ook in de ...
Jeroen Meus - Griet met aardappelschubben, gepocheerde prei en witte wijnsaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/griet-met-aardappelschubben-gepocheerde-prei-en-witte-wijnsaus
... Griet met aardappelschubben, gepocheerde prei en witte wijnsaus - Griet is een stevige vis die wat doet denken aan tarbot. Jeroen serveert hem met ‘aardappelschubben’ en een saus op basis van vermout. - 0. Verwarm de oven voor tot 180 °C. 1. Smelt een klont ...
Mosselen met lookboter en witte wijn | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/mosselen-met-lookboter-en-witte-wijn
... Mosselen met lookboter en witte wijn - Snij de sjalot en look grof. Cutter sjalot, look, peterselie met goede boter. Kruid goed met peper en zout. Rol op en zet even koud. Snij de ajuin, selder en wat peterselie grof. Was de mosselen. Stoof ajuin, selder en peterselie aan. ...
Jeroen Meus - Wijting met selderpuree en Brugge Oud - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wijting-met-selderpuree-en-brugge-oud
... Wijting met selderpuree en Brugge Oud - Deze ovenschotel van selderpuree met wijting is extra lekker door de ‘glaçage’ die erover komt. Dat is een mengsel van room, eierdooiers en lekkere Belgische kaas. - Smelt een klont boter in een grote kookpot.Pel en halveer de ...
Broodje met verse zalm | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/broodje-met-verse-zalm
... Broodje met verse zalm - Snijd de selder in fijne reepjes en de komkommer in gelijke plakjes. Meng de selder met de olijfolie, schik er de zalmcarpaccio op en besprenkel deze met het citroensap. Laat één zijde een vijftal minuten marineren (het resultaat is ook dat je ...
Hamrolletjes met selder en kruidenbechamel | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hamrolletjes-met-selder-en-kruidenbechamel
... Hamrolletjes met selder en kruidenbechamel - Voorbereiding: verwarm de oven voor op 195°C Schil de aardappelen, kook ze gaar in gezouten water en giet af Schil de selder, verwijder het lof en kook gaar in water met peper, zout, tijm en laurier Smelt de boter en roer er ...
Seldersoep met appel, scampi en tomatenblokjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/seldersoep-met-appel-scampi-en-tomatenblokjes
... Seldersoep met appel, scampi en tomatenblokjes - Snijd de selder fijn, ontvel en ontpit de tomaten en snijd de appel in kleine blokjes. Stoof de selder aan, doe er de appel aan toe en overstrooi met de bloem, laat even aanstoven. Voeg er de witte wijn en het water aan toe ...
Gestoofde prei met anijszaadjes - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/prei/gestoofde-prei-anijszaadjes
... Gestoofde prei met anijszaadjes 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 7 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 500 g prei 4 eetlepels crème fraîche 1 theelepel anijszaad Bereiden Snijd de prei in stukken van ...
Sas Kookt!: Seldersoep met rijst
http://saskookt.blogspot.be/2011/04/seldersoep-met-rijst.html
... Seldersoep met rijst Ik had al wekenlang een pak witte selder in de koelkast en die geraakte maar niet op. We zijn namelijk niet zo'n selderfans. En dan kwam er vorige week ook nog een struik groene selder bij uit het groentenpakket. Daar moest dringend iets mee gedaan worden! ...
http://saskookt.blogspot.be/2011_04_01_archive.html
... Seldersoep met rijst Ik had al wekenlang een pak witte selder in de koelkast en die geraakte maar niet op. We zijn namelijk niet zo'n selderfans. En dan kwam er vorige week ook nog een struik groene selder bij uit het groentenpakket. Daar moest dringend iets mee gedaan worden! ...