Resultaten voor vette darmen
Makreelpaté (in sla bootjes) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/makreelpate-in-sla-bootjes/
... rgerechtje! De makreelpaté bevat geen mayonaise, maar Griekse yoghurt. Dit maakt het nog veel gezonder! Makreel is overigens een vette vis en vette vissen worden aangeraden om in ieder geval twee keer per te eten. Met dit gerechtje sla je dus minstens twee vliegen in één klap: het is gezond en..... uiteraard mega lekker. Instructies Prak ...
Makreelschotel | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/makreelschotel/
... We moeten meer vette vis eten want vette vis is gezond voor hart- en bloedvaten. Nu zijn er mensen die denken dat een moot gebakken vis dus ook vette vis is. Dat klopt wel maar dat is toch net iets anders. Om een lekkere visschotel voor vier personen te maken schil ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/cafe-glace
... Café glacé - Zet een klein tasje sterke koffie en laat afkoelen in de koelkast. Klop 1,5 dl vette room op samen met bloemsuiker, honing en vanille pitjes. Schep 3 grote bollen vanille-ijs in een kom en roer er een beetje koffie en Kahlùa onder en roer er op het laatste ...
Snelle zuurkoolsalade met tomaat, avocado en ei
http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2015/01/snelle-zuurkoolsalade-met-tomaat.html
... Snelle zuurkoolsalade met tomaat, avocado en ei Daar ben ik weer! Met een recept voor zuurkoolsalade. Ik ben de laatste tijd helemaal van de zuurkoolsalades. Rauwe verse zuurkool is hartstikke lekker en zit bomvol goede bacteriën. Dus kun je wel een gezonde boost ...
Lamsrack met een pistache kruidenkorst (kerst hoofdgerecht) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/lamsrack-pistache-kruidenkorst/
... Schep het geheel met een vork wat los en meng het citroensap en de paneermeel er met de vork doorheen. Leg nu de lamsracks met de vette kant naar boven in een ingevette ovenschaal en bestrijk de vette kant van het lam met mosterd. Druk nu het broodkruimmengsel hier tegenaan. Bak het lamsrack 15-20 minuten op 180 C. Haal het uit de oven en draai ze even om. Bak ze dan nog 10-15 minuten, afhankelijk van hoe rood je je vlees wil en hoe groot de stukken zijn. Snijd een stuk aan om te checken of je ze nog langer wil bakken of dat ze goed zijn. Het lekkerste is het lam als het nog rosé van binnen is. Tip: wij gebruikten biologische lamsracks. Niet alleen mooi voor de kerstgedachte, het vlees is nog zachter en fijner van smaak! ...
Parelcouscous met tomaten en makreel - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/parelcouscous-tomaten-en-makreel/
... nsstijl past ook geregeld vis eten. vette vissen bevatten namelijk omega-3. Goed voor je hart en bijvoorbeeld je cholesterol. Bij vette vissen kun je denken aan zalm, haring, forel, sardines en makreel. Ik maakte dit gerecht met parelcouscous, gepofte tomaatjes en makreel. Een erg lekkere combi! Mocht je je afvragen waar je parelcouscous kunt kopen, dat kan bij Midden-Oosterse winkels of de grotere supermarkten. Zelf koop ik het meestal gewoon bij AH. Instructies Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking. Plaats de koekenpan op hoog vuur en giet er wat olijfolie bij. Doe de tomaten in de pan en keer ze regelmatig om, totdat het vel wat begint te verkleuren. Voeg de spinazie toe en bak deze mee ...
Lekker en simpel: Café glacé | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/lekker-en-simpel-cafe-glace
... Bereiding Zet een klein tasje sterke koffie en laat afkoelen in de koelkast. Klop 1,5 dl vette room op samen met bloemsuiker, honing en vanille pitjes. Schep 3 grote bollen vanille-ijs in een kom en roer er een beetje koffie en Kahlùa onder en roer er op het laatste ...
Recept voor vorkhapje met gerookte eend | njam!
http://www.njam.tv/recepten/vorkhapje-met-gerookte-eend
... s, verwijder zorgvuldig alle wit en snijd in partjes. Snijd de gerookte eendenborst in plakjes van ca. 1/2 cm dik. Verwijder de vette rand van de eendenborst. serveren: Neem een vork en prik de rolletjes vlees erop. Werk af met sinaasappel, peterselie en grof gemalen zwarte peper. Ingrediënten voor 4 stuks ...
Roergebakken spitskool met kimchi en rijst - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/roergebakken-spitskool-met-kimchi-en-rijst/
... Roergebakken spitskool met kimchi en rijst Spitskool is een bekende koolsoort en kun je op allerlei manieren gebruiken. Je kunt de bladeren bijvoorbeeld vullen. Ook heel lekker is het om spitskool te roerbakken! In dit recept roerbak ik het met sojasaus en tomaat ...
Jeroen Meus - Pizzadeeg - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pizzadeeg-0
... et menghulpstuk door een deeghaak. 2. Wrijf een grote kom in met wat olijfolie. Kneed het deeg tot een dikke bol en leg het in de vette kom. Drapeer er een vochtige keukendoek over en laat de bol 2 uur rijzen op kamertemperatuur. Let erop dat het deeg niet in de tocht staat. 3. Rol uit tot een pizzabodem. ...