Resultaten voor sofie dumont chocolademousse
Chocolademousse met notenkoekje en appelsien | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocolademousse-met-notenkoekje-en-appelsien
... chocolademousse met notenkoekje en appelsien - Meng 4 el amandelen, 4 el suiker, 1 eiwit en een snuifje zout onder mekaar. Rol alles fijn tussen 2 vellen bakpapier. Verwijder het bovenste papiervel. Laat 12 min. bakken in een voorverwarmde oven van 180° tot alles mooi ...
Chocolademousse met pannenkoekjes en muntthee | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocolademousse-met-pannenkoekjes-en-muntthee
... chocolademousse met pannenkoekjes en muntthee - Ish lust geen chocolademousse. sofie probeert hem toch te overtuigen met kleine flensjes, passievrucht en een kopje muntthee. Begin met het beslag van de pannenkoeken. Meng de bloem met de semolina. Voeg de gist, bakpoeder ...
Chocolademousse met gebakken abrikoos, mascarpone en krokante amandel | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocolademousse-met-gebakken-abrikoos-mascarpone-en-krokante-amandel
... chocolademousse met gebakken abrikoos, mascarpone en krokante amandel - Op vrijdag is het tijd voor een zoete zonde. sofie tovert een heerlijk luchtige chocolademousse op tafel. Ze serveert er gebakken abrikozen en krokante amandelen bij, een smakelijke combinatie. ...
Chocoladebrownie full option | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladebrownie-full-option
... Chocoladebrownie full option - Verwarm de oven voor op 200°C. Laat 250 gram boter met 250 gram pure chocolade en 200 gram suiker smelten in een pan. voeg hier al roerend 7 eieren aan toe. Wrijf de bodem van de bakvorm in met bloem en giet de chocoladebrownie in de ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chocolademousse
... chocolademousse - chocolademousse maken is een van die basisrecepten die je onder de knie moet hebben. Lukt het nog niet helemaal? Volg dan zeker ons recept voor heerlijke chocomousse. - Breek de chocolade in een steelpan met dikke bodem en doe er een klein scheutje ...
Frambozen-rozenconfituur van Sofie | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/frambozen-rozenconfituur-van-sofie
... Frambozen-rozenconfituur van sofie - Speciaal voor de mama's maakt sofie een confituur met rozen en framboos. Pluk de blaadjes van de rozenblaadjes. Snij in reepjes. Breng de frambozen met het water en de rozenblaadjes aan de kook. Kook kort door. Meng het kookvocht ...
Havermout met blauwe bessen en dadels van Sofie Dumont | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/havermout-met-blauwe-bessen-en-dadels-van-sofie-dumont
... Havermout met blauwe bessen en dadels van sofie dumont - Laat de havermout weken in de melk de avond voordien. Breng de dag erna kort aan de kook en laat afkoelen. Snij de dadels overlangs in vier en verwijder de pit. Werk de havermout af met dadels, cashewnoten, yoghurt ...
Signature dish Feni X: Duo van “echte” huisgemaakte chocolademousse | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/signature-dish-fenix-duo-van-echte-huisgemaakte-chocolademousse
... Signature dish Feni X: Duo van “echte” huisgemaakte chocolademousse - Pure chocolademousse: De room tot ¾ opkloppen. 600 gr pure chocolade smelten au bain-marie en op lichaamstemperatuur brengen. De chocolade stilletjes al roerend toevoegen aan de room (niet meer ...
Vruchtenwater met munt en limoen uit De Keuken van Sofie | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/vruchtenwater-met-munt-en-limoen-uit-de-keuken-van-sofie
... Vruchtenwater met munt en limoen uit De Keuken van sofie - Was de limoen. Snij in schijfjes. Giet het plat water in een kan. Voeg de schijfjes limoen en takjes munt toe. Ingrediënten 1 l water 2 limoenen 1 handvol munt ...
Chocolademousse met nocinolikeur - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/chocolademousse/chocolademousse-nocinolikeur
... chocolademousse met nocinolikeur 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 12 waarderingen NagerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 100 g pure chocolade (cacaopercentage minimaal 70%) 40 g boter 50 ml Nocinolikeur 4 eieren, gesplitst ...