Resultaten voor recept pannekoeken roger van damme
Recept pannekoeken met kalfsvlees en olijven | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/recept-pannekoeken-met-kalfsvlees-en-olijven/
... recept pannekoeken met kalfsvlees en olijven “Waarom doe je niet iets met pannekoeken,†zegt mijn vrouw. “Iedereen op de camping doet iets met pannekoeken. Precies. Hier op Corsica en in Frankrijk en Duitsland en Drenthe en Vierhouten doen Nederlanders ...
Recept voor ontbijtbrood | njam!
http://www.njam.tv/recepten/ontbijtbrood
... °C en bak het brood 35 minuten. tip: Voor extra glans bestuif je het brood op het einde van de baktijd met wat water. (voor meer recepten van roger Van damme klik hier) Ingrediënten 300 gtarwebloem 200 gwitte bloem 100 gspeltbloem 350 gwater 12 gverse gist 10 gzout 10 gboter 1 handje zemelen extra: 1 bakblik van 35 cm lang ...
Recept voor quiche lorraine | njam!
http://www.njam.tv/recepten/quiche-lorraine
... de groentenmengeling erover en overgiet met het eimengsel. Zet de oven op 160°C en bak de quiche nog 30 minuten af. (voor meer recepten van roger Van damme klik hier) Ingrediënten voor 1 quiche voor de bodem: 310 gbloem 75 gwater 190 gboter voor de vulling: 7 eieren 400 groom 1 prei, fijngesneden 5 lente-uitjes, fijngesneden 2 sneetjes gekookte ham, in reepjes 2 sneetjes vers spek, in reepjes 2 sneetjes gandaham, in reepjes peper - zout extra: taartvorm ∅ 24 cm / bakbonen ...
Budget: Blini / blinai (Oost-Europese gehakt pannekoekjes) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/blini-blinai-oost-europese-gehakt-pannekoekjes/
... Budget: Blini / blinai (Oost-Europese gehakt pannekoekjes) Met de Olympische Spelen in Sotsji, Rusland moest ik meteen denken aan 'blini' (ook wel 'blin' of 'blintz' in enkelvoud) en de Litouwse versie hiervan: 'blinai'. 'Blini' kan worden vertaald als: pannekoeken. ...
Recept voor oma's appeltaart | njam!
http://www.njam.tv/recepten/omas-appeltaart
... f. Neem de taart uit de oven, haal uit de vorm en bestrijk met gelei. Werk af met fijne reepjes appel en poedersuiker. (voor meer recepten van roger Van damme klik hier) Ingrediënten voor het boterdeeg: 250 gpatisseriebloem 100 gcassonadesuiker 100 groomboter 1 ei 1 eidooier 1 snuifje zout 1 tl sinaasappelzeste / citroenzeste / limoenzeste 1 elamandelpoeder voor het beslag: 40 groomboter 60 gkristalsuiker 2 eidooiers 10 gzetmeel 3 jonagold appels, in blokjes sap van 1/2 citroen voor de afwerking: 1 scheutje water 2 elabrikozenconfituur 1/2 granny smith, in reepjes 2 elpoedersuiker extra: taartvorm met open bodem ∅ 18 cm ...
Recept voor poffertjes | njam!
http://www.njam.tv/recepten/poffertjes
... d zijn. serveren: Verdeel de poffertjes over de borden, bestrooi met poedersuiker en leg er enkele bolletjes boter op. (voor meer recepten van roger van damme klik hier) Ingrediënten voor 6 personen voor het beslag: 300 gmelk 15 gverse gist 1 ei 15 gkristalsuiker 1 snuifje zout 100 gzure room 200 gbloem 50 ggesmolten boter voor de boter: 300 gboter 1 mespgemberpoeder 1 mespkaneel 1 vanillestokje, uitgeschraapt 1 tlpoedersuiker extra: poffertjespan / keukenrobot / spuitzak / bakpapier / klopper / plastic spuitflesje ...
Recept voor eclairs gevuld met banketbakkersroom | njam!
http://www.njam.tv/recepten/eclairs-gevuld-met-banketbakkersroom
... rsroom glad en doe in een spuitzak. Vul de éclairs met de room en dop in de ganache. Dop de zijkanten in hagelslag. (voor meer recepten van roger Van damme klik hier) Ingrediënten voor de soezen: 100 gboter 100 gmelk 100 gwater 150 gpatisseriebloem 7 eieren fleur de sel voor de banketbakkers room: 1 lmelk 5 eierdooiers 90 gpuddingpoeder 250 gsuiker 1 vanillestokje, uitgeschraapt voor de ganache: 300 gslagroom 150 gglucose 290 gpure chocolade voor de afwerking: hagelslag ...
Recept voor boule de berlin | njam!
http://www.njam.tv/recepten/boule-de-berlin
... e in een spuitzak. Verdeel de room over de bolletjes en zet de bovenste helft er terug op. Werk af met poedersuiker. (voor meer recepten van roger Van damme klik hier) Ingrediënten voor 15 stuks voor het deeg: 35 gverse gist 225 gkokosmelk 500 gbloem 1 eidooier 1 vanillestokje, uitgeschraapt 50 gsuiker 9 gzout 75 gboter voor de banketbakkersroom: 100 gmelk 3 eidooiers 45 gcrèmepoeder 125 gsuiker 400 gkokosmelk 1 vanillestokje, uitgeschraapt voor de afwerking: poedersuiker ...
Recept voor rolbiscuit met chocolademousse | njam!
http://www.njam.tv/recepten/rolbiscuit-met-chocolademousse
... colade en enkele dotjes chocolademousse. serveren: Serveer met verse muntblaadjes, gemengd rood fruit en poedersuiker. (voor meer recepten van roger Van damme klik hier) Ingrediënten voor de biscuit: 4 eieren 120 gsuiker 60 gpatisseriebloem 40 gmaïszetmeel 20 gcacaopoeder 40 ggesmolten boter voor de chocolademousse: 850 groom 85 gmelk 110 gsuiker 225 gpure chocolade 9 ggelatine, 24h geweekt voor de afwerking: gesmolten chocolade / verse muntblaadjes / rood fruit ...
Jeroen Meus - Schwarzwälder kirsch - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/schwarzwalder-kirsch
... Schwarzwälder kirsch - Jeroen ging te rade bij zijn goede vriend roger van damme voor dit recept. Het is een authentieke Schwarzwälder kirsch, een chocoladebiscuit met krieken en slagroom. Het ziet er fantastisch uit en met een beetje geduld lukt het iedereen om ze ...