Resultaten voor pastilla
Pastilla met boontjes en fetakaas | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pastilla-met-boontjes-en-fetakaas
... en de roomkaas. Kruiden met peper en een beetje zout. Bak het spek, snij in reepjes en meng onder de kaas en de boontjes. Voor de pastilla: Meng de honing met twee eetlepels olijfolie en twee eetlepels citroensap. Bestrijk het brickdeeg met dit mengsel, doe er de vulling op en vouw toe. Besmeer de pastilla’s met het honingmengsel en bestrooi met currypoeder en sweetmix. Zet de pastilla’s gedurende 10 minuten in de o ...
Pastilla met kip en amandelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/pastilla-met-kip-en-amandelen
... jn, en eindig met een laagje amandelmengsel. Vouw de vellen filodeeg die over de rand van de ovenschotel hangen naar binnen om de pastilla te sluiten. Klop het laatste ei los en bestrijk de pastilla ermee. Bak gedurende ongeveer 20 minuten in de oven tot de hele bovenlaag mooi goudgeel ziet. Versier met kaneel en suiker voor het opdienen. Ingrediënten 2 pakken filodeeg 300 gr gemalen amandelen 150 gr suiker 10 eieren 1 blokje kippenbouilllon 2 gemalen kaneel 2 kaneelstokjes 1 zakje saffraanpoeder enkele draadjes saffraan olijfolie 10 cm gember 3 botten bladpeterselie 3 botten koriander 1 kg uien 1 grote kip peper zout ...
Recept voor Marokkaans appeldessert (pastilla) met brickdeeg en amandel | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/marokkaans-appeldessert-pastilla-met-brickdeeg-en-amandel/
... bruin in de oven. Laat ze drogen en afkoelen op keukenpapier.Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge koekenpan.Maak de pastilla. Neem hiervoor opnieuw de lage ronde bakvorm. Leg op de bodem een vel gebakken brickdeeg en smeer er een laagje van het appelmengsel op. Leg hierop opnieuw een vel brickdeeg en een laagje appel. Sluit af met een vel brickdeeg. Strooi hier bovenop de geroosterde amandelschilfers. Tip: Snijd de pastilla met een scherp mes in partjes en serveer. Ook lekker met een bolletje vanille-ijs. Geniet van Marokkaans appeldessert (pastilla) met brickdeeg en amandel ...
Pastilla van vis | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pastilla-van-vis
... pastilla van vis - Plaats de mihoen 4 min in heet kokend water. Laat weken. Versnipper de uien, peterselie, koriander en de look. Laat deze in een pan sudderen met de olijfolie. Snij de kabeljauw in stukken en doe hem bij in de pan. Laat kort sudderen en voeg 5 soeplepels ...
Tajine van parelhoen met pruimen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/tajine/tajine/tajine-parelhoen-pruimen
... ne tajine op.' - Marie Chemorin KookboekHet recept 'Tajine van parelhoen met pruimen' is afkomstig uit het kookboek... Tajines en pastilla'sMarie ChemorinTajines en pastilla's zijn onweerstaanbare gerechten. Met deze fluweelzachte stoof-schotels en originele filodeeghapjes zijn alle combinaties mogelijk: lams... lees verder© Good Cook Publishing. ...
Tajine van lamsvlees met pruimedanten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/tajine/lamstajine/tajine-lamsvlees-pruimedanten
... h bovenop heeft verzameld. KookboekHet recept 'Tajine van lamsvlees met pruimedanten' is afkomstig uit het kookboek... Tajines en pastilla'sMarie ChemorinTajines en pastilla's zijn onweerstaanbare gerechten. Met deze fluweelzachte stoof-schotels en originele filodeeghapjes zijn alle combinaties mogelijk: lams... lees verder© Good Cook Publishing. ...
Tajine van kip met gepekelde citroen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/tajine/tajine/tajine-kip-gepekelde-citroen
... je vervangen door saffraan. KookboekHet recept 'Tajine van kip met gepekelde citroen' is afkomstig uit het kookboek... Tajines en pastilla'sMarie ChemorinTajines en pastilla's zijn onweerstaanbare gerechten. Met deze fluweelzachte stoof-schotels en originele filodeeghapjes zijn alle combinaties mogelijk: lams... lees verder© Good Cook Publishing. ...
Tajine van kalfsvlees met wortels - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/tajine/tajine/tajine-kalfsvlees-wortels
... chte tajine.' - Marie Chemorin KookboekHet recept 'Tajine van kalfsvlees met wortels' is afkomstig uit het kookboek... Tajines en pastilla'sMarie ChemorinTajines en pastilla's zijn onweerstaanbare gerechten. Met deze fluweelzachte stoof-schotels en originele filodeeghapjes zijn alle combinaties mogelijk: lams... lees verder© Good Cook Publishing. ...
Tajine van konijn met tomaten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/tajine/tajine/tajine-konijn-tomaten
... wat te temperen.' - Marie Chemorin KookboekHet recept 'Tajine van konijn met tomaten' is afkomstig uit het kookboek... Tajines en pastilla'sMarie ChemorinTajines en pastilla's zijn onweerstaanbare gerechten. Met deze fluweelzachte stoof-schotels en originele filodeeghapjes zijn alle combinaties mogelijk: lams... lees verder© Good Cook Publishing. ...
Recepten - Gegrilde zeebarbeel met groentepastilla
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gegrilde_zeebarbeel_met_groentepastilla
... arm nog even door. Haal de pan vervolgens van het vuur. Deze chermoula is de basiskruiding voor heel wat Marokkaanse gerechten en pastilla in het bijzonder. Snijd de venkel en de ui in kleine blokjes en stoof ze aan in olijfolie tot ze glazig worden. Doe er flink wat gesneden verse koriander en munt bij en roer er de chermoula door. Maak een roerei van de twee eitjes in een klontje boter en roer ook deze door de vulling. Ze zorgen voor een smeuïg effect. Leg de vellen filodeeg op het werkvlak en strijk ze in met gesmolten boter. Vouw ze dubbel en ...