Resultaten voor parelhoenfilet marineren rode wijn

Uit de keuken van Levine: juni 2009

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009_06_01_archive.html

... parelhoenfilet met honing en mosterd parelhoenfilet met honing en mosterd Recept printen4 parelhoenfilets met vel en klein botje *zout en versgemalen peper4 eetlepels honing2 teentjes knoflook, fijn gehakt1 ½ eetlepel citroensap, vers geperst2 theelepels Dijon mosterd1 theelepel ...

Uit de keuken van Levine: Parelhoenfilet met honing en mosterd

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/06/parelhoenfilet-met-honing-en-mosterd.html

... parelhoenfilet met honing en mosterd parelhoenfilet met honing en mosterd Recept printen4 parelhoenfilets met vel en klein botje *zout en versgemalen peper4 eetlepels honing2 teentjes knoflook, fijn gehakt1 ½ eetlepel citroensap, vers geperst2 theelepels Dijon mosterd1 theelepel ...

Parelhoenfilet met champignons en serranoham - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/parelhoen/parelhoenfilet-champignons-serranoham

... parelhoenfilet met champignons en serranoham 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen HapjeGevogelteSpaans Ingrediënten 2 ontvelde parelhoenborstfilets (of kipfilets van bio- of scharrelkip) 100 g gemengde paddenstoelen 75 ...

Peren in rode wijn met zuidvruchten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/peer/peren-rode-wijn-zuidvruchten

... Peren in rode wijn met zuidvruchten 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 1 liter robuuste rode wijn 4 stevige stoofperen 2 kaneelstokjes 1 vanillestokje, opengespleten 2 kruidnagels ...

Entrecôte in marinade van rode wijn met groentechips

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/entrecote-in-marinade-van-rode-wijn-met-groentechips

... Entrecôte in marinade van rode wijn met groentechips - Entrecôte in marinade van rode wijn met groentechips - Meng de ingrediënten voor de marinade. Leg het vlees in een schaal en overgiet met de marinade. Laat minimum 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.Snijd ...

Vijgen in rode wijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgen-in-rode-wijn

... Vijgen in rode wijn - Maak een kruis in de vijgen, leg ze in een stoommandje. Giet er de rode wijn in en de suiker, ook de basilicum. Stoom ze 3 minuten op 100 graden. Snijd de peperkoek in blokjes en bak ze aan in de boter. Schel de sinaasappel en snijd deze in partjes. Leg ...

Vijgen met ricotta, honing en rode wijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgen-met-ricotta-honing-en-rode-wijn

... Vijgen met ricotta, honing en rode wijn - Smeer de ovenschotel in met boter. Snijd de vijgen bovenaan in 4 (niet tot beneden), vul op met ricotta en bestrooi met amandelschilfers. Doe de rode wijn en de honing erbij. Zet ongeveer 10 minuten tot een kwartier in de oven op 180 ...

Peertjes in rode wijn met pannenkoeken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/peertjes-in-rode-wijn-met-pannenkoeken

... Peertjes in rode wijn met pannenkoeken - Warm de wijn samen met de suiker, tijm, laurier, rozemarijn en kaneel. Leg er de geschilde peertjes in en kook ze langzaam gaar. Bereid het pannenkoekenmengsel en bak de pannenkoeken. Serveer de pannenkoek in een diep bord met het peertje, ...

Uit de keuken van Levine: Varkenshaas met roomsaus

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2012/12/varkenshaas-met-roomsaus.html

... Varkenshaas met roomsaus Gisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof. Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik het toen gemaakt want er staat een krulletje (= lekker) bij. Door de varkenshaas lang te marineren ...

Recept voor Peer in rode wijn met sinaasappel en gember en cottage cheese | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/peer-in-rode-wijn-met-sinaasappel-en-gember-en-cottage-cheese/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 45 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 mooie stoofperen Toevoegen 1 biosinaasappel Toevoegen 1 kl geraspte gember Toevoegen 200 g cottage cheese ...