Resultaten voor karnemelksaus
http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2012_08_01_archive.html
... Ottolenghi's aubergines met karnemelksaus en granaatappel Wat valt er nog te zeggen over Yotam Ottolenghi? Óveral is hij al bejubeld, deze groentekoning. Streng vegetariër is hij allerminst. Toch weet hij als de beste hoe je groente laat swingen. Kijk maar in zijn vegetarisch ...
Aubergine met karnemelksaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/aubergine-met-karnemelksaus
... Aubergine met karnemelksaus - Verhit de oven tot 200 °C. Snijd de aubergines overlangs doormidden. Maak met een klein scherp mes drie of vier parallel lopende inkepingen in het vruchtvlees, maar laat de schil heel. Draai de aubergines 45 graden en snijd ze weer in, zodat er ...
http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2012/08/ottolenghis-aubergines-met.html
... Ottolenghi's aubergines met karnemelksaus en granaatappel Wat valt er nog te zeggen over Yotam Ottolenghi? Óveral is hij al bejubeld, deze groentekoning. Streng vegetariër is hij allerminst. Toch weet hij als de beste hoe je groente laat swingen. Kijk maar in zijn vegetarisch ...
Carolines blog: Geroosterde aubergine met paprikasalsa
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/01/geroosterde-aubergine-met-paprikasalsa.html
... r zijn veel auberginegerechten van hem die erg lekker zijn, bv. de geroosterde aubergine met saffraanyoghurt of de aubergine met karnemelksaus en granaatappel of de aubergine cheesecake en dit is ook een heel goede: sobanoedels met aubergine en mango! Print Friendly Geplaatst door Caroline Brouwer op 07:08 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: aubergine, mozzarella, Ottolenghi, paprika, vegetarisch ...
Eetplezier: Geroosterde aubergines à la Ottolenghi
http://eetplezier.blogspot.be/2012/08/geroosterde-aubergines-la-ottolenghi.html
... ept van Ottolenghi toch wel de meeste smakelijke én simpele manier. Let op: dit is een afgeleide van zijn recept Aubergine met karnemelksaus en granaatappel. Die combi kan me op geen enkele wijze bekoren, blijft over de wijze waarop hij de aubergines roostert. Een geweldige methode om deze groente zacht, geurig en gaar te krijgen. Zie foto. Ik heb er zelfgemaakte tomatensaus over gelepeld en afgewerkt met een restant feta en peterselie. Zo kan ik mij een aantal sauzen voorstellen die er stuk voor stuk overheerlijk bij zullen smaken. It’s all yours ….Ingrediënten 2 grote lange aubergines 5 el olijfolie extra vierge 1½ tl (citroen)tijmblaadjes, plus een paar takjes om te garneren maldon zeezout en zwarte peper Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200' C. Snijd de aubergines overlangs doormidden, snijd ook door het groene steeltje. Maak met een aardappelschilmesje drie of vier parallel lopende inkepingen in het vruchtvlees, laat de schil heel. Draai de aubergines 45 graden en snijd ze weer in, zodat er een ruitpatroon ontstaat. Leg de halve aubergines met de snijkant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk ze met een kwastje met de olijfolie, totdat alle olijfolie is opgenomen. Drie of vier keer smeren moet voldoende zijn; maar schrik niet, er gaat behoorlijk wat olie in! Bestrooi ze met de tijmblaadjes en een beetje zout en peper. Rooster de aubergines 35-40 minuten in de oven, zodat het vlees gaar, geurig en lichtbruin wordt. Neem ze uit de oven en laat ze afkoelen. Geef er saus bij naar eigen voorkeur. Geplaatst door Nell Nijssen op 19:31 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Categorie: Huisgemaakt - groenten ...