Resultaten voor hertenstoofvlees met bier piet huysentryt

Konijn met bruin bier | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/konijn-met-bruin-bier

... Konijn met bruin bier - Konijn met bruin bier, een heerlijke Vlaamse klassieker! Zet een stoofpan op het vuur en smelt de boter. Kruid het konijn met peper en zout en laat 5 min. bakken aan elke kant. Snij de ajuinen en champignons grof en bak ze even mee aan in de pan. Strooi ...

Uit het vuistje: pizzaballetjes met cheddar en Gust bier | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/uit-het-vuistje-pizzaballetjes-met-cheddar-en-gust-bier

... Uit het vuistje: pizzaballetjes met cheddar en Gust bier - Op zoek naar een hapje of tv-snack? Deze pizzaballetjes met cheddar en Gust bier zijn dé oplossing. Eenvoudig, lekker én snel klaar. Tip: vind je geen Gust bier? Maak het dan met een ander blond bier. Warm het bier op ...

Oud Brugge-kaassoep met bier

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/oud-brugge-kaassoep-met-bier

... Oud Brugge-kaassoep met bier - Oud Brugge-kaassoep met bier - Snijd de groenten in dobbelstenen en laat zweten in de boter.Giet er het bier over en laat even opkoken.Giet er dan de gevogeltebouillon bij en houd een half uur zacht aan de kook. Breng op smaak met peper en zout.Snijd ...

Appelbeignets | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appelbeignets

... Appelbeignets - Zet de friteuse op 180 graden. Scheid het eigeel van het eiwit. Klop het eigeel, de bloem, 2 eetlepels suiker en het bier tot een homogene massa. Klop het eiwit met 2 eetlepel suiker. Meng het eiwit onder het deeg. Haal het klokhuis uit de appel en snijd hem met ...

Lamsragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout

... Lamsragout - Neem een pan en bak het vlees, totdat je een bruin aanbaksel hebt. Voor je het vlees bakt kruid je het met peper en zout. Draai het vlees niet meteen om. Laat het eerst aan een kant bakken, en draai het daarna pas om. Ongeveer elke kant 5 min. Doe je fijngesneden ...

Bier met frambozen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/bier-met-frambozen

... bier met frambozen - Doe de frambozen in een hoog glas en plet ze met een lepel. Doe er een scheut wodka, wat frambozencoulis en limonade bij, roer. Vul het glas met ijs en giet het bier erop. Ingrediënten scheut wodka 2 dl frambozencoulis 2 dl citroenlimonade 2 pinten 150 gr ...

Kippenstoverij | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kippenstoverij

... Kippenstoverij - Smelt boter in een stoofpan. Snij het kippenvlees in stukken en kruid met peper, zout en kippenkruiden. Bruin het vlees een 4-tal minuten aan elke kant. Snij de ajuin en de look fijn en bak mee aan, overstrooi met bloem en roer goed door. Blus met bier en water. ...

Mosterd met bier | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mosterd-met-bier-0

... Mosterd met bier - Maal 2 eetlepels van het geel mosterdzaad in een koffiemolen en meng met de rest van de mosterdzaadjes. Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Doe ze met het bier, de azijn, de honing, de suiker, de kurkuma en het zout in een steelpan en breng aan de kook. ...

Pittige hachee gestoofd in bier - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/pittige-hachee-gestoofd-in-bier

... Pittige hachee gestoofd in bier 4 personen 0 min voorbereiden 3:20 uur bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 7 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 800 g rundvlees, in blokjes 800 g uien, in ringen 2 eetlepels rietsuiker 2 laurierblaadjes 2 kruidnagels 4 eetlepels ...

Bier-broodsoep met peterselie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/meer-soep/bier-broodsoep-peterselie

... Bier-broodsoep met peterselie 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen VoorgerechtVleesHollands bevat per portie135 kcal 3 g eiwit 6 g vet 17 g koolhydraten Ingrediënten 10 g boter 1 ui, fijngeraspt 1 eetlepel tomatenpuree 1 ...