Resultaten voor duif klaarmaken in snelkookpan
Gebakken duif | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gebakken-duif
... Gebakken duif - Smelt de boter in de pot, en kruid de duif goed aan. Leg de duif in de pot, voeg de kruiden toe en zet op een zacht vuurtje. Laat 3 uur garen en kijk er om het kwartier naar. Wanneer de boter te heet wordt, dan koel je ze af met koude boter. Ingrediënten ...
Ontbenen en opvullen van een duif | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ontbenen-en-opvullen-van-een-duif
... Ontbenen en opvullen van een duif - Neem een heel scherp fijn mes en snij de vleugeltjes eraf. Ga via de achterkant van de duif met het mes onder het vel langs het karkas. Snij voorzichtig al het vlees los van het karkas zonder het vel te doorboren. Hak de bouten los ...
Duif met trio van asperges, aardappelen en mousse van koriander | Hobbykok van Vlaanderen
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/duif-met-trio-van-asperges-aardappelen-en-mousse-van
... peterselie. Mix het geheel met eiwit, druivenpit olie en breng op smaak met peper en zout. Laat opstijven in de koelkast. Bak de duif kort aan op de karkas en snij de filetjes eraf als ze nog rood zijn. Bak de rest van de karkas stevig aan en blus met witte wijn. Zeef daarna voor de saus. Bak de filet van de duif kort aan op de grill, snij doormidden tot het vel en dresseer met de aardappel, asperges op 3 wijzen, mousse van koriander en de lekkere jus van de duif! Ingrediënten duif (op karkas) aardappelen voor de jus van duif het aanbaksel van de karkas van de duif witte wijn voor de mousse van koriander koriander spinazie peterselie eiwit druivenpitolie peper en zout voor de asperges asperges peper en zout boter witte wijn ...
Kalfsvlees met rode wijn & mosterd van elBulli - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/kalfsvlees/kalfsvlees-rode-wijn-mosterd-elbulli
... Kalfsvlees met rode wijn & mosterd van elBulli 2 personen 0 min voorbereiden 1:10 uur bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 3 waarderingen HoofdgerechtVleesSpaans Ingrediënten 2 kalfswangen 2 theelepels olijfolie 3 eetlepels cognac 500 ml rode wijn 2 theelepels ...
Recept voor duif met morilles en truffel | njam!
http://www.njam.tv/recepten/duif-met-morilles-en-truffel
... bereiden: Kruid de duif van binnen en buiten met peper en zout. Bak mooi goudbruin in de pan met een klontje boter. Leg nog een extra klontje boter op de duif en bak 6 minuten in de oven op 170°C, lepel er regelmatig een beetje bakvocht over. Verwijder de steeltjes ...
Recept voor duif clamart met groene erwtjes | njam!
http://www.njam.tv/recepten/duif-clamart-met-groene-erwtjes
... braad de duif: Brand indien nodig de haartjes van de duif af. Kruid de binnenkant van de duif met peper en zout. Bind de billetjes op met een brideernaald en brideertouw. Houd hiervoor de billetjes loodrecht en stop de naald via het midden van de bil doorheen de duif ...
Duif, langzaam gegaard, erwtjes en toast van foie gras | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/duif-langzaam-gegaard-erwtjes-en-toast-van-foie-gras
... Duif, langzaam gegaard, erwtjes en toast van foie gras - Verwijder poten en kop van de duif. Snijd de boutjes af. Snijd karkas doormidden. Kleur aan in boter. Giet wat bouillon van duif in vacuümzak. Gaar in vacuümzak gedurende 45 minuten met stoom op 55°. Laat ...
Filet van duif met puree van raapjes en toast met kardemon | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/filet-van-duif-met-puree-van-raapjes-en-toast-met-kardemon
... Filet van duif met puree van raapjes en toast met kardemon - Puree van raapjes: Raapjes schillen en in kleine stukjes snijden. Garen in melk en fijnmixen in de blender. Eventueel bijkruiden met peper en zout. Saus: Bruine fond inkoken en confituur toevoegen. Scheutje ...
Recept voor duif clamart - hof van cleve style | njam!
http://www.njam.tv/recepten/duif-clamart-hof-van-cleve-style
... maak de duif: Brand de duif met een bunsenbrander om alle haartjes te verwijderen. Snijd de billetjes van de duif. Maal wat grof zout en peperbolletjes in een vijzel (twee derde zout, één derde peper). Smeer de billetjes in met het zoutmengsel en laat dit 25 ...
Recept voor bruine kippenfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kippenfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de karkassen op een bakplaat met bakpapier en bak ze 30 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd de groenten grof en leg de ui en wortel bij de karkassen op de bakplaat. Zet nog 20 minuten in de oven. Haal alles uit de oven ...