Resultaten voor bruine suiker
Rijstpap met bruine suiker | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstpap-met-bruine-suiker
... Rijstpap met bruine suiker - Laat de melk opkoken en voeg er de rijst aan toe met de suiker en de kaneel. Laat zachtjes koken tot de rijst gaar is. Plaats in de koelkast, ongeveer 2 uur. Meng daarna de geklopte room erdoor, serveer en overstrooi met bruine suiker. I ...
Rijstpap met bruine suiker | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstpap-met-bruine-suiker-0
... Rijstpap met bruine suiker - Zet de melk op en voeg er de gewassen rijst aan toe met suiker en 1 doorgesneden vanillestokje. Laat opkoken en roer voorzichtig de rijst los van de bodem, laat verder koken op en licht vuurtje gedurende 25 à 30 minuten. Laat afkoelen. ...
Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/verloren-brood-met-bruine-suiker-en-vanille-ijs
... Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs - Maak de melk lauw. Voeg er de 2 eierdooiers en suiker aan toe en roer het geheel. Week het brood in het eiermengsel en bak het bruin in de boter. Overstrooi met bruine suiker en zet onder de grill. Serveer met een bolletje ...
Bruine suikertaart | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bruine-suikertaart
... artvorm. Maak appelmoes van de appelen met het water maar zonder de suiker. Laat afkoelen. Klop de eieren en de eierdooier met de bruine suiker tot een stevige massa. Meng met de geklopte room. Bedek de taartbodem met de appelmoes en vul de rest aan met het bruine suiker mengsel. Bak de taart af op 180°C gedurende 35 minuten. Oversch ...
Vijgen met bruine rum | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgen-met-bruine-rum
... Vijgen met bruine rum - Maak een siroop van het water en de suiker. Laat afkoelen. Voeg 5 soeplepels bruine rum toe en het sap van 2 limoenen. Snijd de vijgen in kleine stukjes. Meng de room met de rum en de suiker. Doe dat mengsel in de sifon. Leg een lepelkoekje in ...
Pap met bruine suiker en Yofusorbert | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pap-met-bruine-suiker-en-yofusorbert
... Pap met bruine suiker en Yofusorbert - Meng een beetje bloem met een beetje karnemelk. Warm de karnemelk op en voeg de bloemmengeling en rijst eraan toe. Voeg de suiker eraan toe. Blijf roeren tot de rijst gaar is. Laat het geheel afkoelen. Serveer samen met de bruine ...
Macaroni met boter en bruine suiker | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/macaroni-met-boter-en-bruine-suiker
... Macaroni met boter en bruine suiker - Kook de macaroni gaar en doe hem in een ovenschaal. Snijd de appel in kleine blokjes. Voeg de bakboter aan de macaroni toe en meng dit met de helft van de suiker en de stukjes appel. Schik alles in een ovenschotel en overstrooi met ...
Kersttip: appeltjes uit de oven met bruine suiker | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kersttip-appeltjes-uit-de-oven-met-bruine-suiker
... Kersttip: appeltjes uit de oven met bruine suiker - Ga je voor een klassiek kerstmenu? Dan mogen appeltjes uit de oven zeker niet ontbreken. Reken 1 appeltje per persoon. In het filmpje maken we het dus voor vijf personen.Tip: je kan alles tot en met stap 2 maken op ...
Pap met bruine suiker | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pap-met-bruine-suiker
... Pap met bruine suiker - Meng de melk met de rijst en de bloem en zet het op een klein vuurtje. Roer de pap tot hij opkomt. Snijd de gedroogde abrikozen fijn, de appel in blokjes en leg alles in een diep bord, doe er de rozijntjes bij. Giet er de pap op. Serveer met bruine ...
Appelmoes met munt, bruine suiker en yofusorbet | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/appelmoes-met-munt-bruine-suiker-en-yofusorbet
... Appelmoes met munt, bruine suiker en yofusorbet - Kook het water met de suiker en het citroensap. Laat afkoelen en meng de Alpro soya Yofu eronder. Verwerk tot een sorbet in de ijsmachine. Schil de appelen, snijd ze in stukken en stoof ze in een beetje boter. Bevochtig ...