Resultaten voor appeltjes met veenbessen met jeroen meus

Recept voor Struisvogelradicchio met veenbessen en gebakken appeltjes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/struisvogelradicchio-met-veenbessen-en-gebakken-appeltjes/

... peper van de molen en voeg indien nodig wat suiker toe (als het te bitter blijkt).Schil de appelen en snijd ze in partjes, bak de appeltjes goudbruin in een weinig Solo.Bak de struisvogelsteaks in een weinig olie en kruid ze met peper en zout, laat ze nog even rusten onder aluminiumfolie.Verdeel de radicchio over de borden en gebruik de jus als saus. Schik de struisvogelsteaks in plakjes erbovenop en werk af met de gebakken appeltjes en wat fijngesnipperde, rauwe radicchio. Geniet van Struisvogelradicchio met veenbessen en gebakken appeltjes ...

Jeroen Meus - Boekweitpannenkoeken met spek en gebakken appeltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/boekweitpannenkoeken-met-spek-en-gebakken-appeltjes

... Boekweitpannenkoeken met spek en gebakken appeltjes - Dit is een origineel recept van Jeroens oma dat hij een beetje vereenvoudigd heeft. De boekweit heeft een specifieke smaak die perfect combineert met spek en appels. - Meng de tarwebloem met de boekweitbloem ...

Jeroen Meus - Balkenbrij met gebakken appeltjes en boekweitblinis - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/balkenbrij-met-gebakken-appeltjes-en-boekweitblinis

... Balkenbrij met gebakken appeltjes en boekweitblinis - Back to the roots! Balkenbrij is een streekproduct uit Limburg waar Jeroen's vader geboren is en zijn grootouders altijd gewoond hebben. Het is vergelijkbaar met een soort van gebakken paté ...

Jeroen Meus - Wiener schnitzel met koude aardappelsalade en veenbessen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wiener-schnitzel-met-koude-aardappelsalade-en-veenbessen

... Wiener schnitzel met koude aardappelsalade en veenbessen - De keuze voor een gepaneerde schnitzel ligt voor de hand als je in een skigebied zit. In dit gerecht wordt het krokant gebakken vlees gecombineerd met veenbessenconfituur, nog zo’n klassieker in de Oostenrijkse ...

Jeroen Meus - Wiener schnitzel met koude aardappelsalade en veenbessen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wiener-schnitzel-met-koude-aardappelsalade-en-veenbessen

... Wiener schnitzel met koude aardappelsalade en veenbessen - De keuze voor een gepaneerde schnitzel ligt voor de hand als je in een skigebied zit. In dit gerecht wordt het krokant gebakken vlees gecombineerd met veenbessenconfituur, nog zo’n klassieker in de Oostenrijkse ...

Jeroen Meus - Wildpaté met veenbessen en hazelnoot, rozijnentoast en gekonfijt witloof - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wildpate-met-veenbessen-en-hazelnoot-rozijnentoast-en-gekonfijt-witloof

... Wildpaté met veenbessen en hazelnoot, rozijnentoast en gekonfijt witloof - Zelf paté maken, is dat niet te moeilijk? Als je dit recept volgt is er helemaal niets moeilijk aan! jeroen bereidt een overheerlijke wildpaté op basis van hert met&nbsp ...

Jeroen Meus - Marmercake met veenbessen en noten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/marmercake-met-veenbessen-en-noten

... Marmercake met veenbessen en noten - jeroen bakt een marmercake met stukjes macademianoot en gedroogde veenbessen. Eén derde van het cakebeslag mengt hij met cacaopoeder en de combinatie van het bleke en het donkere beslag zorgt voor een bijzonder effect. De nootjes zorgen ...

Crème Catalane met appeltjes en kaneel | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/creme-catalane-met-appeltjes-en-kaneel

... Crème Catalane met appeltjes en kaneel - Kook de melk op met vanillesuiker, vanillestok en kaneelstok. Verwijder de kaneelstok en schraap de zaadjes uit de vanillestok. Klop eierdooiers en suiker wit en voeg maïzena toe. Kook de citroenschillen gaar in suiker en water. ...

Gin-Tonic met veenbessen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gin-tonic-met-veenbessen

... Gin-Tonic met veenbessen - Op zoek naar een lekkere cocktail of een eenvoudige aperitief om je gasten mee te verwennen? Probeer deze gin-tonic speciaal voor Kerstmis gemaakt. De verse veenbessen kan je vervangen door gedroogde veenbessen of door jeneverbesjes. Het is enkel ...

Jeroen Meus - Wildragout met paddenstoelen, witloof en veenbessen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wildragout-met-paddenstoelen-witloof-en-veenbessen

... Wildragout met paddenstoelen, witloof en veenbessen - Voor het hoofdgerecht van zijn kerstmenu haalt jeroen alles uit de kast. Naar goede gewoonte gebruikt hij eerlijke, echte producten van bij ons. Hertenstoofvlees, bijvoorbeeld: veel meer smaak dan een filet en tegelijk ...